За търговци на едро

Вие сте собственик на Книжарницa, магазин за Сувенирни или магазин за Спортни стоки във всички градове на България и искате да продавате български, ръчно изработени шахове, табли и сувенири.

Shahtabla.com е създаден специално за Вас.

 

  • Нашето предложение:  Специално за търговци ние предлагаме отстъпка от базовите цени в сайта и ценовата ни листаПолучавате стоката от склада ни - София Младост 4 бл. 482 или чрез куриер. При поръчки до 500 лв. разходите по доставката са за сметка на клиента. При поръчки над 500 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. Предлагаме възможност за сериозни допълнителни приходи, предлагайки на клиентите си български ръчно изработени шахове,табли, сувенири, икони, дърворезби на отлична цена!
 
  • Всичко, което е нужно да направите, е да се регистрирате в нашия сайт www.shahtabla.com, нашите сътрудници ще се свържат с Вас, за да потвърдят данните и ще активират продуктите с цени на едро с ДДС. Поръчките се правят през сайта www.shahtabla.com и се доставят в рамките на 48 часа. Плащането може да бъде чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, наложен платеж на куриера, Pay Pal, EASY PAY.

 

Получавате качествени продукти от дърво, произведени в България с етикет за произход + гаранция 2 години.

Повече на : Понеделник до петък 9-18 часа тел. 0894 794 890 или 24/7 - www.shahtabla.com