Условия на кампанията - "Върни стара шах-табла и вземи нова"

Условия на промоцията:
 
- Ако имате шах-табла, която е произведена преди 2000-та година.
- Ако шах-таблата Ви е остаряла, aко има драскотини, ожулвания, зацапвания, липсващи закопчалки, изкривени панти или други прблеми и недостатъци, или просто Ви е омръзнала.
- Ако кутията за шах и табла е цяла (без фигури и пулове) и искате да я замените с нова.
 
Изпратете ни снимка на Вашата шах-табла на e-mail: info@shahtabla.com и ако тя отговаря на условията, ще получите на e-maila си ваучер на стойност 25 лв за закупуване на нова табла от нас. 
 
Как ще получите ваучера си?
 
Ако шах-таблата отговаря на условията, Вие ще трябва да я изпратите до офис на Еконт Експрес - Беизнес Парк София, до ОНБОКСМЕДИЯ ЕООД, телефон 0894 794 895 или да я донесете на място (Ако сте от град София). Доставката за изпращане на шах-таблата ще бъде за Ваша семтка. След като получим шах-таблата Вие ще получите уникален код на стойност 25 лв., с който ще можете да пазарувате в shahtabla.com и тази сума да бъде приспадната при Вашата поръчка.
 
За какво може да се използва Ваучера?
 
Ваучерът може да използвате за закупуване на всеки един от моделите шахове и табли. Ваучерът не може да се използва за продукти в промоция с вече намалена цена. Доставката на Вашата поръчка ще бъде БЕЗПЛАТНА.
 
За въпроси относно кампанията и за връзка с shahtabla.com - тел.: 0700 300 31