Поръчки и доставки

Уважаеми клиенти,

Shahtabla.com e платформа, създадена специално за нашите клиенти, които пазаруват на едро. Вашите поръчки ще бъдат обработени, като Вие ще получите обаждане по телефона от наш представител за потвърждение или уточнения.

 

Как да поръчате в 3 стъпки:

 

1. Влизате в продукта и посочвате количеството, което желаете да поръчате от продукта. Натискате бутона "Поръчай" и влизате в количката, съдържаща желания от Вас продукт. Ако желаете да промените избраното от Вас количество, изписвате в "Количество" бройката, която желаете да поръчате, и натискате бутона - "Обнови".

Минималната стойност на поръчката е 100.00 лева с включени отстъпки (при поръчка под 100.00 лв. не се ползва отстъпка)

При поръчка на стойност от 100.00 лв. до 499.99 лв. отстъпката е 20%.

При поръчка на стойност от 500.00 лв. до 999.99 лв. отстъпката е 25%

При поръчка на стойност от 1000.00 лв. до 1999.99 лв. отстъпката е 30%

При поръчка над 2000.00 лв. отстъпката е по договаряне.

Отстъпките важат при еднократна поръчка за налични стоки.

 

2. След това натискате бутона "Плащане" и попълвате информацията за доставка - име, фамилия, адрес, пощ. код, град, e-mail, телефон. В същата страница можете да изберете и един от начините за доставка, както и да напишете някакъв коментар към поръчката си (по желание). Когато попълните информацията, натискате бутона "Продължи".

 

3.  Избирате начин за плащане:
 

Плащане с наложен платеж - в брой на куриер при получаване на пратката.

Плащане с дебитна или кредитна карта - Директно плащане с карти (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron/Classic): Заплащането се извършва чрез системата на Борика. При избор на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на borica, за да извършите плащането. . След това вкарвате данни за: тип на картата; номер на карта; валидна до; CVV2/ CVC2, натискате – „Продължи” и потвърждавате плащането. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

- Плащане с PayPal - При избор на този начин на плащане – след натискане на бутон „Изпрати поръчката” – сайтът Ви препраща към сайта на Paypal.com. Влизате си в Акаунта в PayPal и потвърждавате плащането.

*Всички Ваши лични данни биват използвани единствено за целите на услугата ни - онлайн банково плащане. Прехвърлянето към системите за плащане  Borica и PayPal е единствено за подобряване на сигурността на Вашите данни. Ние управляваме Вашите лични данни за периода от време, необходим за изпълнението на горните цели или за срока от време, предписван в съответните закони.

плащане с easypayплащане visaплащане visa electronплащане mastercardплащане maestroплащане Paypal

Цени за доставка

a) БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 500 лв.  - 0,00 лв. до ифис на Спиди икономична.
б) Доставка за поръчки под 500 лв. - за сметка на получателя с куриерска фирма Спиди.

Това е последното, което трябва да направите. Да прегледате обобщено вашата поръчка и да натиснете "Изпрати поръчката". Готово! Поръчката Ви е приета. Ще получите на e-mail-а си копие на направенета от Вас поръчка. В рамките на деня ще получите и обаждане за потвърждение от екипа на shahtabla.com.

 

4. Потвърдете поръчката.

  • Наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката Ви. 
  • Всички поръчки направени от Понеделник до Петък до 16ч. се доставят на следващия ден.
  • Поръчки, направени в Събота и Неделя се обработват и изпращат в Понеделник, за да бъдат доставени във Вторник.
  • При изчерпани количества доставката се уточнява със служителя по телефона.